hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilgi Duvarları ve Resim Çalıştayı yapıldı

    Bilgi Duvarları ve Resim Çalıştayı yapıldı
    expand

    Bilgi Duvarları ve Resim Çalıştayı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Bilgi Duvarları ve Resim Çalıştayı projesi kapsamında oluşturmuş bilim ve sanat galerisi 25 ressamın katılımıyla Antalya'nın Serik ilçesinde açıldı.

    Serik Gençlik Merkezi'nde düzenlenen açılış törenine Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin, Belediye Başkanı Enver Aputkan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

    Programın açılış konuşmasını Serik Gençlik Merkezi Müdürü Burak Başarır yaptı. Konuşmanın ardından bilim ve sanat galerisinin açılmasına katkı sağlayanlara plaketleri protokol tarafından verildi. Bilim ve sanat galerisinin açılış kurdelesini Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin, Belediye Başkanı Enver Aputkan ve protokol kesti.

    Galeride Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından açılan stantta, bomba imha kıyafeti ve robotu tanıtıldı. Jandarmanın olaylarda kullandığı malzemeler galeriyi gezen öğrencilerden ilgi gördü.

    Galeriye katılan 25 ressam tarafından gençlik temalı resim çalışmaları yapıldı. Geçen günlerde yaşamını yitiren olimpiyat şampiyonu İsmail Ogan'ın çizilen resmi de ilgi gördü. Okçuluk, masa tenisi, tenis gibi etkinliklerin de yer aldığı çalıştay bugün sona erecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow