hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP Serik'te Demir dönemi

    CHP Serikte Demir dönemi
    expand

    CHP Serik'te Demir dönemi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- CHP Serik ilçe kongresinde 4 adayın yarıştığı seçim sonucunda İbrahim Demir başkan seçildi.

    CHP Serik ilçe kongresi bir düğün salonunda yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, milletvekilleri Rafet Zeybek, Aydan Özer ve Cavit Arı ile CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul'un katıldığı kongreyi çok sayıda partili de izledi. Divan başkanlığını CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı'nın yaptığı kongrede, divan başkan yardımcısı Turgay Acar, katipler ise Ali Rıza Akkaş ve Özay Ceyhan oldu. Saygı duruşuna bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede mevcut İlçe Başkanı Yusuf Etli açılış konuşmasını yaparak, parti faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

    Daha sonra seçime geçildi. Kurulan 4 sandıkta oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar sürdü. 250 delegeden 245'inin oy kullanmasının ardından sandıklar kapanarak, sayıma geçildi. Yapılan oy sayımı neticesinde İbrahim Demir 119, Yusuf Dinç 70, Abdullah Akbaba 37, Yusuf Etli 19 oy aldı. Bu sonuçla İbrahim Demir yeni ilçe başkanı seçildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow