hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Esnafa 3 bin bayrak

    Esnafa 3 bin bayrak
    expand

    Esnafa 3 bin bayrak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTBİRLİK ve Serik Ziraat Odası, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde, esnafa 3 bin bayrak dağıttı.

    Antbirlik ve Serik Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yavuz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümünde demokrasi için, vatan için, bayrak için, millet için, şahadete yürüyen kahramanlarımız ve gazilerimizi unutmamak, unutturmamak için Serik esnafına üç bin bayrak dağıttıklarını söyledi. Bu destansı direniş ruhunu sonsuza kadar canlı tutmak için bayrak kampanyası düzenlediklerini ifade eden Mustafa Yavuz, “Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz'da şehitlerimizi minnetle yad ederken, gazilerimize şükranlarımı sunarım" dedi.

    Türk milletinin, hain darbe girişimi karşısında onurlu duruş göstererek tüm dünyaya bölünmez olduğunu bir kez daha kanıtladığına dikkat çeken Yavuz, “O gün demokrasimiz kazandı. Gençlerimiz toprağına, bayrağına ve milletine duyarlı yetişmeli. Bilinçli yaşamalı. Bu gibi hain girişimlerin yaşanmaması izin herkes kenetlenmeli" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow