hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Genç Ofis protokolü imzalandı

    Genç Ofis protokolü imzalandı
    expand

    Genç Ofis protokolü imzalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesindeki Yunus Emre Anadolu Lisesi bünyesinde yer alacak 'Genç Ofis' projesi için protokol imzalandı.

    Genç Ofis protokolü, Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz tarafından imzalandı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yükümlülüklerinin 8 madde ile belirtildiği protokol, süresiz yürürlükte kalacak. Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi içerisinde kurulacak Genç Ofis bünyesinde yapılacak olan gençlik faaliyetleri, sanatsal yarışmalar, gençlik kampları, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif etkinlik faaliyetleri Serik Gençlik Merkezi'nde görev yapmakta olan gençlik liderleri ve genç gönüllüler tarafından düzenlenecek.

    Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, en büyük yatırımın gençler ve çocuklar olduğunu belirterek, "Gençlerin ve çocukların eğitsel, kültürel, sanatsal, bilimsel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilerek kültür ve sanat algısı oluşmuş, sporu yaşam biçimi haline getiren bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Genç ofis ile ilgili yapılacak her türlü tadilat, bakım, tefrişat ile malzeme temini Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Ayrıca bu Genç Ofis'ten okulların ders saatleri dışında kalan zamanlarda çevrede bulunan liseler, ortaokulların öğrencileri ve diğer gençlerimizde okul idaresi ve Serik Gençlik Merkezi koordinesinde faydalanabilecekler. Genç Ofis projesini Serik'te ilk olarak hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Genç Ofis açılması ile daha fazla gencimize ulaşmayı hedeflemekteyiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow