hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gloria Canoeing 2020 Cup heyecanı

    Gloria Canoeing 2020 Cup heyecanı
    expand

    Gloria Canoeing 2020 Cup heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde düzenlenecek 'Gloria Canoeing 2020 Cup' 5000 metre yarışları 13 Mart tarihinde yapılacak.
    Türkiye'nin kanodaki ilk uluslararası organizasyonu olan 'Gloria Canoeing 2020 Cup' 5000 metre yarışları 13 Mart Cuma günü düzenlenecek. Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Hotels & Resorts'u denizle ayıran Acısu Nehri'nde gerçekleştirilecek ve Uluslararası Kano Federasyonu'nun (ICF) 2020 müsabaka programında yer alan turnuvaya; Türkiye, Belarus, Bulgaristan, Kazakistan, İngiltere, Slovenya, Sırbistan, Letonya, Estonya, Güney Kıbrıs, Polonya ve Danimarka'dan yaklaşık 150 sporcu ve antrenörleri katılacak.
    Acısu Nehri'ne komşu olan Gloria Golf Resort ile yarışların başlangıç ve bitiş noktası olan Gloria Serenity Resort köprüleri arasındaki 5000 metre boyunca kürek çekecek sporcular, geçen yıl olduğu gibi şampiyonluğu elde etmek için ter dökecek. Yarışmanın kazanları 13 Mart Cuma saat 16.00-17.00 arasında düzenlenecek ödül töreniyle duyurulacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow