hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mahalleli kamyonların önünü kesti

    Mahalleli kamyonların önünü kesti
    expand

    Mahalleli kamyonların önünü kesti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde Alacami Mahallesi sakinleri yollarını bozduğu gerekçesiyle taşocağı kamyonlarının geçişine izin vermedi.

    Etler Mahallesi'ndeki taşocağından hafriyat çeken kamyonların hızlı giderek yolu bozduğunu belirten Alacami Mahallesi halkı, kamyonların önünü kapatarak eylem yaptı. Uzun süredir toz toprak içinde yaşamak zorunda kaldıklarını, balkona çıkamadıklarını, pencereleri açamadıklarını söyleyen vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkililerden yardım istedi.

    Mahalle sakinlerinden Ferhat Kavak ve Hamdi Yıldız, defalarca yolun yapılması için yetkililere müracaat ettiklerini belirterek, "Topu Büyükşehir Serik'e, Serik ise Büyükşehir'e atıyor. Biz mahalle yolundan değil, grup yolundan geçmelerini söylememize rağmen, kamyonlar mahallemizin yolunu kullanıyor. Uzun süredir toz toprak içinde kalıyoruz. Evlerimizin balkonlarında oturamıyoruz. Pencerelerimizi açamıyoruz. Evlerimiz toz içinde kalıyor. Evimizde hapis hayatı yaşıyoruz. Yetkililerden bir kez daha soruna çözüm bulmalarını istiyoruz. Yol, Gökçay'a kadar geliyor, ondan sonra 2- 3 kilometrelik bölümü yapılmıyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow