hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Market hırsızını çalışan yakaladı

    Market hırsızını çalışan yakaladı
    expand

    Market hırsızını çalışan yakaladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde girdiği marketten 2 ekmek ve 1 paket fıstık çalıp kaçan şüpheli, market çalışanı tarafından yakalanarak, polise teslim edildi.

    Serik'e bağlı Akçaalan Mahallesi'nde bulunan bir zincir markete alışveriş bahanesiyle gelen şüpheli, içeriden 2 ekmek ve 1 paket fıstık alıp, elbisesinin içine soktu. O sırada marketin alt katında güvenlik kamerasını izleyen çalışan, durumu fark etti. Üst kata çıkan çalışan, şüphelinin yanına geldi. Telaşlanan şüpheli, kaçarak market dışına çıktı. Şüpheliyi kovalamaya başlayan market görevlisi çevredekilerin de yardımıyla yaklaşık 500 metre sonra yakaladı. Market çalışanlarının ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis sevk edildi.

    Bu arada hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli, gazetecileri karşısında görünce cebinden çıkardığı kar şapkasını giyerek yüzünü gizlemeye çalıştı. Market çalışanı ve şüphelinin yakalanmasına yardım eden vatandaş, gelen polis ekibine şüpheliyi teslim etti. Polis şüpheliyi gözaltına alarak götürdü.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow