hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik Belediyespor, Ankara'dan puansız döndü

    Serik Belediyespor, Ankaradan puansız döndü
    expand

    Serik Belediyespor, Ankara'dan puansız döndü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Serik Belediyespor, 9. haftada deplasmanda Ankaraspor'a 3-2 yenildi.

    Maçın 10. dakikasında top kenar çizgisini geçmesine rağmen orta hakem Ayberk Demirbaş aut göstermeyince, Ankarasporlu futbolcular topu oyun alanına soktu. Oyunun durduğu pozisyonda Mirkan Aydın topu filelerle buluşturunca Ankaraspor 1-0 öne geçti.

    27. dakikada Mert Sinan Pekesen, gelişen Ankaraspor atağında topu ağlara gönderince Ankaraspor 2-0 öne geçti.

    Maç karşılıklı ataklarla devam ederken, 38. dakikada gelişen Serik Belediyespor atağında Burak Sürmeli takımının ilk golünü kaydetti.

    Ankarasporlu Şahin Fıstıkçı 72. dakikada kontrataktan bulduğu golle takımını 3-1 öne geçirdi.

    Maçın 82. dakikasında Ahmet Abdullah Çakmak, gelişen Serik Belediyespor atağında topu filelerle buluşturunca maçın skoru 3-2 oldu.

    94. dakikada Gökhan Kurumuş'un ceza sahası içerisinde yaptığı kusurlu hareketi değerlendiren orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Daha önce sarı kartı bulunan Kurumuş, kırmızı kart ile ceza sahası dışında kaldı.

    Serik Belediyesporlu Sebahattin Usta penaltı vuruşunu değerlendiremeyince maç Ankaraspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

    BAŞKANDAN HAKEME TEPKİ

    Serik Belediyespor Başkanı Halil Deligöz, “Vanspor maçında hakem hatası ile maçı kaybettik. İyi futbol oynamamıza rağmen Ankaraspor maçında da maçın orta hakemi Ayberk Demirbaş'ın 2 büyük hatası maçı kaybetmemize neden oldu. Son dakikada verdiği penaltı ise gözünün önünde olduğu için penaltı noktasını göstermek zorunda kaldı. Pozisyona biraz uzak olsa belki onu da göstermeyecekti" dedi.

    Ligde 12 puanda kalan Serik belediyespor 12. sırada yer aldı.

    Serik Belediyespor Çarşamba günü saat 13.30'da Akdeniz Üniversitesi sahasında Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. 31 Ekim Pazar günü de Akdeniz Üniversitesi sahasında saat 13.00'da Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow