hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik Belediyespor'a göğüs reklamı

    Serik Belediyespora göğüs reklamı
    expand

    Serik Belediyespor'a göğüs reklamı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Belediyespor'un forma göğüs reklamı için ilçede faaliyet gösteren bir firmanın sahibi iş insanı Şahin Harun Kırbıyık ile düzenlenen bir törenle sözleşme imzalandı.

    Bu sezon Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Serik Belediyespor Kulübü sezon boyunca kullanacağı göğüs reklamı için Kırbıyık Holding ile sözleşme imzaladı. Serik Belediyesi Boğazkent Tesisleri açık hava tesislerinde yapılan imza törenine AK Parti Antalya milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Tuba Vural Çokal, Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Harun Kırbıyık, Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Ramazan Kaçar, il ve ilçe daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve davetliler katıldı.

    Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende ilk konuşmayı yapan Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, "Serik Belediyespor'un geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilk kez mücadele edeceği 2. Lig'de gerekli başarıyı göstereceğine inanıyorum. Serik Belediyesi olarak, Serik Belediyespor sevdalıları olarak her zaman kulübümüzün arkasında olacağız, Serik Belediyespor'umuzu destekleyeceğiz. Hepimizin bildiği gibi bütün dünya ve ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Ekonomik sıkıntıların olduğu bu dönemde Şahin Bey'in Serik Belediyespor'a destek olması bizleri çok memnun etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi

    AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, "Sayın Şahin Kırbıyık bu zor günde bizimle beraber olduğunuz için, bu katkı ve desteğiniz için Serikli sizi hiçbir zaman unutmaz, Seriksporlular zaten unutmaz" diye konuştu.

    Konuşmaların ardından iş insanı Şahin Harun Kırbıyık ile Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Ramazan Kaçar sözleşmeyi imzaladı. İmzaların atılmasından sonra kısa bir konuşma yapan Şahin Kırbıyık, "Bugün bizim burada olmamız benim ve firmam adına gurur verici bir olay. Serik Belediyespor bölgemizin takıma ben de bu bölgenin insanıyım. Bu anlaşma hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yeni yılla birlikte hep birlikte daha güzel şeyler yaparız hepinize saygılarımı sunuyorum" dedi.

    Törende Serik Belediyespor kulübüne bugüne kadar hizmet vermiş kişilere ve ilçe sporuna katkısı olanlara da plaket verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow