hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik Belediyespor'da şampiyonluk kutlaması

    Serik Belediyesporda şampiyonluk kutlaması
    expand

    Serik Belediyespor'da şampiyonluk kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - TFF 2'nci Lig'e yükselen Serik Belediyespor'da şampiyonluk kutlaması yapıldı.
    Serik Belediyespor'un şampiyonluk kutlaması Serik Meyve ve Sebze Toptancı Hali'nde toplanan taraftarlar ve futbolcuların konvoy eşliğinde ilçede tur atmasıyla başladı. Konvoy sırasında şampiyon takımın futbolcuları üstü açık otobüsten taraftarları selamladı. Konvoyun ardından Serik İsmail Oğan Futbol Sahası'nda toplanan taraftarlar, futbolcular ve protokol şampiyonluk kutlaması yaptı.
    Stadyuma kurulan sahnede, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ramazan Kaçar ve futbolcular hazır bulundu. TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, şampiyonluk kupasını takımın kaptanları Sinan Kalaycı ve Mehmet Kaya'ya teslim etti. Futbolculara şampiyonluk madalyalarını ise milletvekili Kemal Çelik, belediye başkanı Enver Aputkan ve TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan verdi. Serik Belediyespor'a katkılarından dolayı TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, başkan Enver Aputkan'a ayrıca teşekkür plaketi verdi.
    Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, "1955 yılında kurulan bir kulübüz. Gerçekten amatör kümeden başlamak üzere çok büyük mücadeleler vermiş, şampiyonluklar yaşamış, gençlik yıllarımızda zevkle ve onurla seyrettiğimiz bir Serikspor vardı. Aziz hoca, Sait hoca, Saliha Karakaya abilerimi, Aliço'ları çok iyi hatırlıyorum. Serikspor bizim gençliğimizde öyle zevkle seyrettiğimiz dönemleri unutmamız mümkün değil. Bizden önce de görev yapan belediye başkanlarımız gerçekten bu kulübün gelişmesinde ve bugüne gelmesinde çok büyük katkıları olmuştur. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. Kulüp başkanlarına ve hizmet etmiş yöneticilere, futbolculara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rahmetli olanların mekanları cennet olsun. Çok zor bir lig dönemi yaşadık. Pandemiden dolayı son 6 maçımızı oynayamadık. Lig lideri olduğumuz için de Futbol Federasyonu şampiyonluğumuzu ilan etti. Zaten biz bunu oynadığımız futbol ile hak etmiştik" dedi.
    Başkan Aputkan konuşmasının sonunda şampiyonluk primi olarak kişi başı 25 bin lira vereceklerini açıklarken, futbolcuların bunu hak ettiğini söyledi. Aputkan ayrıca hedeflerinin bir üst lig olduğuna da dikkat çekti.
    Serikspor Başkanı Ramazan Kaçar da "Uzun bir yoldan gelerek, Serik Belediyesporumuzu 2'nci Lig'e çıkarmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bugün her taraf yeşil- beyaz renklere büründü. Coşkumuz katbekat büyüdü. Antalya'sı ile Alanya'sı ile Serik'i ve tüm ilçeleriyle biz bir bütünüz. Kırmızı- beyazı, yeşil-turuncusu, yeşil-beyazı ile hep birlikte Antalya'yız. Antalyaspor'u ile Alanyaspor'u ile Serik Belediyespor'u ile biz bir bütünüz, biz hep beraberiz, biz hep birlikteyiz" diye konuştu.
    Program mehteran takımı konseri ve havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow