hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik Merkez Camii'nde sona yaklaşıldı

    Serik Merkez Camiinde sona yaklaşıldı
    expand

    Serik Merkez Camii'nde sona yaklaşıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde inşaatı devam eden Merkez Camii'nde sona yaklaşıldı.

    Serik ilçesi Çınaraltı Meydanında bulunan 50 yıllık eski cami yaklaşık 2 yıl önce yıkılarak, yerine Serikli hayırsever iş insanı Adem Kozan tarafından yaptırılan ve inşaatına başlanan Merkez Camii için geri sayım başladı. Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri cami içerisinde ve dışında temizlik çalışmasına başladı.

    İnşaatın ince işçiliğini yapan yüklenici firma müteahhidi Abdulkadir Barçi, şu an tüm işlerinin tamamlandığını, son olarak halı serme işleminin ardından önümüzdeki hafta içerisinde Vakıflar Genel Müdürlüğüne teslim işlemlerine başlayacaklarını söyledi.

    Merkez Camii İmamı Yalçın Elifoğulları ise “Biz cami görevlisi olarak bu özlemin bir an önce bitmesini temenni ediyoruz. Biz de sosyal mesafe kuralları içerisinde bir an önce başta cuma namazı olmak üzere diğer vakit namazlarını kılmayı temenni ediyoruz. Çarşıdaki boşluğun bitmesini özlemle bekliyoruz. Özellikle esnafımıza kavuşmak ve bu hasreti bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

    Serik Müftüsü İbrahim Keser, “Serik Merkez Camii'nde sona yaklaşıldı. Yüklenici firma işlerini tamamlamak üzere. Önümüzdeki hafta içerisinde teslim ve kabul işlemleri için Vakıflar Genel Müdürlüğüne müracaat edeceklerini söylüyorlar. Net bir tarih vermesek de inşallah en kısa zamanda camimizi ibadete açmak istiyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow