hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik oto galericileri, kendi sitelerini yapıyor

    Serik oto galericileri, kendi sitelerini yapıyor
    expand

    Serik oto galericileri, kendi sitelerini yapıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK'teki oto galericileri, sitelerine kavuşuyor. Kayaburnu Mahallesi Köprülü Kavşağında yapılması planlanan sitenin proje çalışmaları tamamlandı.

    Serik Otomotivciler Derneği Başkanı Mustafa Özkaya, bu günlerde çok heyacanlı ve yoğun bir çalışmanın içinde olduklarını söyledi. Oto galericileri için yaklaşık 2 yıldır yaptıkları site çalışmasında mutlu sona yaklaştıklarını aktaran Özkaya, "Serik ekonomisinde önemli bir yer tutan oto galericilerimize ödül alacak bir proje hazırlamanın sevincini yaşıyoruz. Yaklaşık 150 oto galeri ve işyeri olarak projelendirdiğimiz Serik Oto Galericiler Sitesi ve Ticaret Merkezi, sosyal donatıları ile de esnafımızın ve Serik'in önemli bir ihtiyacını giderecek. Projede yönetim binası, çok amaçlı salon, mescit, noter yeri, banka yeri, ekspertiz merkezi, restauran kafe, sağlık kabininin yanı sıra, esnafın ihtiyacını giderecek tamirci, kaportacı, elektrikçi, yedek parçacı gibi tedarik merkezi de olacak" diye konuştu.

    İki ay öncesinde planladıkları proje tanıtım toplantısını pandemiden dolayı ertelediklerini belirten Özkaya, "Çok yakında Serik oto galerici esnafımızın rahatça ulaşabileceği bir lokasyonda açacağımız ofisimizde, projemiz tüm Serikli hemşehrilerimizin beğenisine sunulacak. Tüm oto galerici esnafımıza şimdiden hayırlı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow