hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serikli esnafa yeni hizmet binası

    Serikli esnafa yeni hizmet binası
    expand

    Serikli esnafa yeni hizmet binası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yaklaşık 1.5 milyon liraya mal olan 7 katlı yeni hizmet binası törenle açıldı.

    Orta Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni hizmet binasının açılış kurdelesi Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, oda ve kooperatif başkanları ve siyasi parti başkanları tarafından kesildi.

    Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, "Burada güzel bir hizmetin açılışını, hep birlikte yapıyoruz. Taş taş üstüne koyandan Allah razı olsun. Başlanan her iş mutlaka bitmiştir. Bizlere düşen, esnafımıza düşen, kurum ve kuruluşlara düşen mutlaka hayırlı bir işe zamanında başlamaktır. Şöyle bir hafızamızı zorlarsak, esnafımızın ismi 'orta direk'tir. Toplumun yükünü çeken, bazen bizim postacımız, bazen bizim emanetçimiz, evimizde ekmeğimiz, tuzumuz kalmadığı zaman 'yaz hele' dediğimiz bizim esnafımızdır. Bu insanlara sahip çıkmak, bu insanların bir adım ileriye gitmesi, hepimize düşen görevdir" dedi.

    Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, 1969 yılında kurulan odanın çeşitli binalarda hizmet verdiğini belirtti. Başkan Savaş, "3857 üyemiz, yeni ve modern bir hizmet binasına kavuştu. Benden önceki Başkanımız Mehmet Cesur'un başlattığı hizmet binamızı tamamladık. Kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bir yıl gibi kısa bir sürede bitirdik. 7 katlı, 712 metrekare inşaat alanı üzerine oturan hizmet binamız, 1.5 milyon liraya mal oldu. 80 kişilik toplantı salonu bulunan binamızda tüm birimlerimizde esnaflarımızın hizmetlerini en iyi şekilde yapacağız" diye konuştu.

    Açılışın ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow