hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te 14 Şubat Turnuvası

    Serikte 14 Şubat Turnuvası
    expand

    Serik'te 14 Şubat Turnuvası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde düzenlenen 14 Mart Sevgililer Günü Golf Turnuvası'nın şampiyonu 74 gross skor ile Recep Turan oldu.

    Taurus Golf Kulübü tarafından düzenlenen golf turnuvası; Mehmet Aygün, Fesih Tamince, Ramazan Üçdan, Mehmed Emin Yoldan, Birol Uygurlu, Yavuz Üngör, Behçet Baki, Ali Kızıldağ, Ali Şahin, Cahit Şahin, Ercan Çek, Deniz Çuha gibi turizmcilerin yanı sıra Isparta Vali Yardımcısı Haluk Şimşek ve sektörün yakından tanıdığı 60'a yakın turizmci ve iş insanının katılımıyla gerçekleştirildi.

    Turnuva sonunda genel klasmanda Recep Turan 74 gross skorla birinci olurken, A kategorisinin birincisi 38 puan ile Ramazan Üçdan oldu. Aynı kategoride Mehmet Sönmez 37 puan ile ikinci ve Emre Bahtoğlu ise 35 puan ile üçüncü oldu. B kategorisinde Mehmet Aygün 43 puan ile (back 9) birinciliği elde ederken, Nejdet Baş 43 puan ile ikinci, Sefa Altınay 42 puan ile üçüncü oldu. Ayrıca turnuva boyunca topa en uzun vuruş ödülünü Hasan Ceylan ile çukura en yakın vuruş ödülünü Çetin Karayel aldı.

    Turnuva sonunda dereceye girenlerin ödüllerini turnuva sponsoru olan firmanın sahibi Behçet Baki takdim etti. Turnuvada ayrıca Mehmet Aygün'e golf sporuna ve turnuvalara verdiği destek dolayısıyla teşekkür plaketi sunuldu.

    Taurus Golf Kulübünün Başkanı Recep Turan, "Yarattığımız ekosistem, sponsorlarımız, sosyal sorumluluk projelerimiz ve sürekli genişleyen kaliteli üye alt yapımız ile hem Belek bölgesine hem de golf sporuna değer katmaya devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow