hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te 15 Temmuz sergisi

    Serikte 15 Temmuz sergisi
    expand

    Serik'te 15 Temmuz sergisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Hükümet Konağı Bahçesinde düzenlenen '15 Temmuz Şehitleri Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi, Kaymakam Mehmet Kurdoğlu ve Serik protokolü tarafından açıldı.

    Kaymakam Kurdoğlu açılış sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi:

    "Bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4'üncü yılını kutlayacağız. Burada gördüğünüz fotoğrafların hepsi Türk milletinin direnişinin ölçüsünü gösteriyor. Bakın fotoğraflardan birinde tankın önüne yatan kardeşimizi gördük, dünyanın hiçbir yerinde bunu göremezsiniz. Bu topraklar bize atalarımızdan yadigar ve şehit kanlarıyla sulanmıştır. Onların duaları ile atalarımızın analarımızın duaları ile biz bugünlere geldik bundan sonra da bu ülkede bu topraklarda var olmaya devam edeceğiz. Türk milleti bazen kafasını duvara çarpar ama daha güçlü ayağa kalkar. İstiklal Savaşı'nda olduğu gibi işte 15 Temmuz'da olduğu gibi. 15 Temmuz'da 251 şehit verdik hepsinin mekanı cennet olsun. Bu serginin açılmasında emek veren tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz."

    15 Temmuz fotoğraf sergisi açılışına Belediye Başkanı Enver Aputkan, Başsavcı Hüseyin Abdullah Aytekin, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ayhan Aktürk, Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, daire müdürleri katıldı. Sergi iki gün devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow