hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te 6 hakim ve 2 savcının tayini çıktı

    Serikte 6 hakim ve 2 savcının tayini çıktı
    expand

    Serik'te 6 hakim ve 2 savcının tayini çıktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - HAKİMLER ve Savcılar Kurulu (HSK) kararıyla Serik Adliyesi'nde görevli 6 hakim ve 2 savcının tayini çıktı.

    HSK 1. Dairesi, adli ve idari yargı ana kararname çalışmalarını tamamladı. HSK kararıyla adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 başsavcının görev yeri değiştirildi. Kararnameyle, Serik Adliyesi'nde görevli 6 hakim ve 2 savcının başka adliyelere tayini çıkarken, Serik'e 6 hakim ve 3 savcı atandı.

    Burhan Akbiber Serik Hâkimliğinden Doğubayazıt Ağır Ceza Mah. Başkanlığına, Ezgi Esma Çokal Serik Hâkimliğinden Bakırköy Hâkimliğine, Şevki Yılmaz Serik Hâkimliğinden Düzce Hâkimliğine, Merve Kaya Serik Hâkimliğinden İstanbul Hâkimliğine, Yasemin Kaya Söylemez Serik Hâkimliğinden Bakırköy Hâkimliğine, Furkan Yetgin Serik Hâkimliğinden İstanbul Anadolu Hâkimliğine atandı.

    Servet Olcar Pertek Hakimliğinden Serik Hâkimliğine, Emine Andı Çınar Hakimliğinden Serik Hâkimliğine, Sümeyye Aydın Alpaslan Hizan Hakimliğinden Serik Hâkimliğine, Enes Kara Halfeti Hakimliğinden Serik Hâkimliğine, Tuana Melisa Torun Derik Hakimliğinden Serik Hâkimliğine, Kübra Güzel Derinkuyu Hakimliğinden Serik Hâkimliğine atandı. Kura ile ise daha önce 2 hakim Serik Adliyesine atanmıştı.

    2 SAVCI GİTTİ 3 SAVCI GELDİ

    Serik Cumhuriyet Savcısı Yalçın Gümüş Isparta Cumhuriyet Savcılığına, Serik Cumhuriyet Savcısı Ömer Söylemez Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına atandı. Maden Cumhuriyet Savcısı Ali Erdem Serik Cumhuriyet Savcılığına, Tercan Cumhuriyet Savcısı Meryem Seda Bütün Serik Cumhuriyet Savcılığına ve Tuzluca Cumhuriyet Savcısı Mehmet Polat Serik Cumhuriyet Savcılığına atandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow