hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te golf turnuvası başladı

    Serikte golf turnuvası başladı
    expand

    Serik'te golf turnuvası başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA) - DÜNYADA golf organizasyonları yapan bir firmanın Antalya'nın Serik ilçesinde profesyonel ve amatör 320 golfçünün katılımıyla düzenlediği, bu yıl 10'uncusu yapılan golf turnuvası başladı.
    Dünyada golf organizasyonları yapan İngiltere merkezli bir firmanın Türkiye'deki iş ortağıyla birlikte Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya ve National Golf kulüplerinde bu yıl 10'uncusu düzenlenen golf turnuvası başladı. 20 Mart'a kadar sürecek turnuvada İngiliz, İskoç ve İrlandalı 80'i profesyonel 240 amatör olmak üzere 320 golfçü mücadele edecek.
    Firmanın Golf Direktörü Edward Reid, her yıl dünyanın birçok ülkesinde golf turnuvaları düzenlediklerini ancak en büyük ilgiyi Belek'te yapılan turnuvanın çektiğini söyledi. Reid, Türkiye'deki turnuvayı yüksek katılım oranıyla gerçekleştirdiklerini ve sayıların önümüzdeki yıllarda daha da artarak devam edeceğine inandıklarını belirtti.
    Firmanın Satış Müdürü Neil MacRae, Belek'te bulunan otel ve golf sahalarının dünya standartlarında olduğunu ve her yıl yapılan turnuva için Belek'in değişmez adres haline geldiğini kaydetti.
    Firmanın Türkiye'deki iş ortağı yetkilisi Yavuz Üngör de turnuvayı 10. kez Belek'te gerçekleştirmekten mutlu olduklarını ve 2020 yılında yine aynı tarihlerde yapılacak olan turnuva için çalışmaların şimdiden başladığını aktardı.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow