hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te karne heyecanı

    Serikte karne heyecanı
    expand

    Serik'te karne heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK'te 2019-2020 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatili başlarken, öğrencilere karneleri verildi.

    9 Mart İlkokulu ve 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere karneleri verildi. Karne törenine Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğmen Ayhan Aktürk, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

    İlk tören 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu'nda yapıldı. 8'inci sınıflarda yapılan karne, takdir, teşekkür, iftihar belgeleri dağıtımının ardından 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflarda okul birincisi olan öğrencilere madalya verildi. Sınıf sıralarına öğrencilerle birlikte oturan protokol, sınıf öğretmeninin sunumunu dinledi.

    Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, karne dağıtımı sırasında öğrencilere başarılar diledi. Her öğrencinin mutlaka okuması gerektiğine vurgu yapan Kaymakam Kurdoğlu, öğrencilere boş zamanlarında mutlaka kitap okumaları önerisinde bulundu. Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ise öğrencilere ödev verilmediğini, yarı yıl tatilinde dinlenerek ikinci döneme dinç başlamalarını söyledi.

    Daha sonra 9 Mart İlkokulu'na geçen protokol, burada önce anasınıfı öğrencilerinin, ardından birinci sınıf öğrencilerinin karnelerini verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow