hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te 'nakdi yardım' kuyruğu

    Serikte nakdi yardım kuyruğu
    expand

    Serik'te 'nakdi yardım' kuyruğu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - TAM Kapanmada Sosyal Yardım Programı kapsamında 1100 TL tutarındaki nakdi yardımın ihtiyaç sahiplerine ödenmesine başlandı. Serik'te bazı ihtiyaç sahipleri, PTT önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
    Tam Kapanmada Sosyal Yardım Programı kapsamında 1100 TL tutarındaki nakdi yardımın ihtiyaç sahiplerine konutlarında teslim edilmeye başlandığınının bildirilmesi üzerine ihtiyaç sahiplerine ödemeler başlardı. Antalya'nın Serik ilçesinde PTT üzerinden yapılan ödemeler için Serik PTT Müdürlüğünce kurulan 7 ekip, mahalle muhtarları ile birlikte ihtiyaç sahiplerinin konutlarına giderek ödemeleri yaparken, bazı vatandaşlar da yardımı alabilmek için PTT önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
    Tam Kapanma Sosyal Yardım programı ödemeleri, salgın nedeniyle dönemsel ihtiyaç sahibi olduğu değerlendirilen hanelere yönelik ve herhangi bir başvuruya gerek olmaksızın yapılıyor. Yardım programı hak sahipliği durumu ise e-Devlet kapısı üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının "Sosyal Yardım Sorgula" başlıklı bölümden kontrol edilebiliyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow