hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te siperlikli maskeler dağıtıldı

    Serikte siperlikli maskeler dağıtıldı
    expand

    Serik'te siperlikli maskeler dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde Kaymakamlık İlçe Vefa Destek Grubu, sağlık çalışanları, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve basın mensupları için yüz koruyucu siperlik dağıtımı yapıldı.

    Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezlerindeki görevli gençlik liderleri, antrenörler ve gönüllüler tarafından yüz koruyucu siperlik maskelerin üretimine devam ediliyor. Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi'nde üretilen yüz koruyucu siperlik maskeler Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü Mevlüt Özen ile gençlik lideri tarafından Kaymakamlık İlçe Vefa Destek Grubu için Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu'na, sağlık çalışanlarına iletilmek üzere İlçe Sağlık Müdürü Ramazan Irmak'a, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli için İlçe Jandarma Komutanı Ayhan Aktürk'e, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli için Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan'a ve basın mensuplarına teslim edildi.

    Mevlüt Özen, devletin salgının yayılma hızının önüne geçilmesi noktasında tüm kurumlarıyla her konuda maddi ve manevi seferber olduğunu, bu hususta Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı personellerle Serik Gençlik Merkezi görevlilerinin de üzerlerine düşen görevi yaptığını söyledi. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, Gençlik Merkezi personelleri ve üyeleri tarafından üretilen yüz koruyucu siperlik maskeleri Serik'teki ilgili resmi kurumlara teslim ettiklerini aktaran Mevlüt Özen, "Bu salgın sadece ilçemiz, ilimiz, ülkemiz değil, tüm dünyanın mücadele ettiği bir salgındır. Bu mücadelede toplumumuzun her bir ferdine büyük görevler düşüyor. Hepimiz üzerimize düşen görevi yaparsak, bu salgını en kısa sürede kontrol altına alır, bu sıkıntılı günlerden çok kısa sürede kurtuluruz. Herkesi kurallara ve yapılan uyarılara uymaya, ayrıca evde kalıp izole kurallarını uygulamaya davet ediyoruz. Koruyucu siperlik üretiminde emeği geçen tüm gençlik merkezi görevlilerimize, antrenörlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow