hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serik'te taksi ve duraklar dezenfekte edildi

    Serikte taksi ve duraklar dezenfekte edildi
    expand

    Serik'te taksi ve duraklar dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası tarafından Serik Belediyesi işbirliğinde taksiler ve taksi durakları dezenfekte edildi. Taksicilere dezenfektan belgesi verildi.

    Antalya'nın Serik ilçesinde Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası, oda üyesi Serik, Belek, Kadriye ve Boğazkent taksi kooperatifinde bulunan 540 taksiyi Serik Belediyesi işbirliğinde dezenfekte etti. Dezenfekte edilen taksilere dezenfektan belgesi ile birlikte maske ve kolonya hediye edildi. Dezenfektenin geçerliliğinin 1 hafta olduğu ve her hafta yeniden yapılacak işlemin ardından dezenfektan belgelerine haftalık kontrol vizesi yapılacağı bildirildi.

    Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, İçişleri Bakanlığı genelgesi dahilinde Serik'te bulunan taksi durakları ve taksileri Serik Belediyesi işbirliğinde dezenfekte ettiklerini söyledi. Karagöz, “Yapılan yol kontrol ve uygulamalarında üyelerimizin sıkıntı yaşamaması ve sağlıklı hizmet verebilmeleri için yapılan bu uygulama ile üyelerimize destek oluyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow