hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sigorta Haftası kutlanıyor

    Sigorta Haftası kutlanıyor
    expand

    Sigorta Haftası kutlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Başkan Boztaş, sigortacılığın önemine işaret ederek "Sigortacılık hizmetleri, risklerimizi teslim ettiğimiz güvenli limanlardır" dedi.

    MATSO 12. Meslek Komitesi, 'Sigorta Haftası' dolayısıyla ilçedeki bir otelde kutlama programı düzenledi. Toplantıya; MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yönetim kurulu üyesi Hakan Akar, 12. Meslek Komitesi Başkanı Numan Özel, komite üyeleri, Antalya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Düzenli, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkan Yardımcısı ve ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer ile sigorta acenteleri ve bankaların yetkilileri katıldı.

    Toplantıda konuşan MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, sigortacılık sektörünün tanıtılması ve insanların sigortacılık konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla 'Sigortacılık Haftası'nın kutlandığını söyledi. Sigortacılık hizmetlerinin, risklerin teslim edildiği güvenli bir liman olduğunu kaydeden Başkan Boztaş, "Sigortacılık demek, güven, itibar, gelecek demektir. Sigortacılık, ekonomik ve toplumsal ilişkilerin vazgeçilmez, tartışılmaz teminatı demektir" dedi.

    Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkan Yardımcısı ve ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer ise MATSO'nun sigortacılık sektörüne değer verdiğini belirterek, Başkan Boztaş ve yönetime teşekkür etti.

    Konuşmalarından ardından MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, hafta dolayısıyla ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer ve Antalya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Düzenli'ye Manavgat'ın yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow