hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şubat'taki 3 özel günde 105 çift evlendi

    Şubattaki 3 özel günde 105 çift evlendi
    expand

    Şubat'taki 3 özel günde 105 çift evlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 22.02.2022 gibi özel günde nikahlarını kıydırmak isteyen çiftleri yalnız bırakmadı. Kepez Belediyesi Evlendirme Dairesi, Şubat ayında evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen çiftlerin akınına uğradı.

    Evlilik günlerini ve yıldönümlerinin daha anlamlı kılmak isteyen çiftler, Şubat ayı içindeki özel tarihlerde evlenmenin mutluluğunu yaşadı. Çiftlerden bazıları 02.02.2022 tarihini seçerken, bazı çiftlerde 'Sevgililer Günü' olan 14.02.2022 tarihini tercih etti. Şubat ayının bol 2 rakamlı üçüncü tarihi olan 22.02.2022 evlenmek isteyen çiftlerin tercih ettiği gün oldu. Kepez Belediyesi Evlendirme Dairesi, Şubat ayında evlenmek isteyenlerin yoğun ilgisine ve akınına uğradı. Kepez Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde Şubat ayının 3 özel gününde 105 çift dünyaevine girdi.

    NİKAHLARI BAŞKAN TÜTÜNCÜ KIYDI

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'de, nikah kıydırmak için bu özel günü bekleyen mutlu çiftleri yalnız bırakmadı. Gün boyu çiftlerin mutluluğuna ortak olan Başkan Tütüncü, çiftlere mutluluklar diledi. Tütüncü, "Bugünün tarihi kalıcı ve özel bir tarih olması dolayısıyla, günün hafızalara kazınması için bugünü tercih etmişler. Bizler de nikahlarını kıydık. Çiftlerimiz için özel olan bugünlerinde onların yanında olalım istedik. Tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow