hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süpürgeci Milli Takım'da

    Süpürgeci Milli Takımda
    expand

    Süpürgeci Milli Takım'da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Yüzme Takımı'ndan Sevim Eylül Süpürgeci, Yüzme Milli Takımı'na seçildi. İstanbul'da geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen Multinations Yıldızlar Yüzme Milli Takım-2021 Seçme Müsabakaları'nda elde edilen sonuçların değerlendirilmesi sonrasında Sevim Eylül Süpürgeci milli takımımız adına yarışmaya hak kazandı.

    YÜZME OKULUNDAN YETİŞTİ

    Antalyaspor Yüzme ve Sutopu Şube Koordinatörü Murat Yılmaz, yaş grubunda en iyi sporcuların yarıştığı müsabakalara hazırlanacak olan milli takımımızda Antalyaspor'u temsil eden Sevim Eylül Süpürgeci'yi görmenin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Yılmaz, "Antalyaspor Kulübü, yıllardır yüzme branşına ve sporcuya yaptığı yatırımların sonucunda Türkiye şampiyonları, Türkiye rekortmenleri ve elit sporcular yetiştirerek milli takıma sporcu kazandırıyor. Kazandığımız bu başarılar ve geldiğimiz seviye, belirlediğimiz hedefler için bizlere ümit veriyor" dedi.

    Sevim Eylül Süpürgeci'nin 2016 yılında açılan Antalyaspor Yüzme Okulu'nda keşfedilerek takıma kazandırıldığını hatırlatan Yılmaz, "Sporcumuzu, ailesini ve antrenörlerini kutlar, başarıların devamını dileriz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow