hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tanır'dan Öztürk ailesine destek

    Tanırdan Öztürk ailesine destek
    expand

    Tanır'dan Öztürk ailesine destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Kulübü Derneği'nin eski başkanı Nafiz Tanır, yeniden aday olacağı iddilarının doğru olmadığını belirterek, "Antalyaspor Kulübü Derneği'nin yapılacak olağan genel kurulunda Başkan Ali Şafak Öztürk ya da Fikret Öztürk'ün başkanlığında oluşacak yönetim kurulunun devam etmesini doğru buluyor ve destekliyorum" dedi.

    Antalyaspor Kulübü Derneği'nin eski başkanı Nafiz Tanır, derneğin 29 Haziran'da yapılacak genel kurulunda yeniden aday olacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi. Olağan genel kurulda aday olacağı veya hazırlanacak bazı yönetim kurulu listelerine destek vereceği yönünde bir internet sitesinin yanı sıra sosyal medyada haberlerin yer aldığına dikkati çeken Nafiz Tanır, "Böyle bir şey söz konusu değil. Benim böyle bir açıklamam da yok" dedi

    ÖZTÜRK AİLESİNE DESTEK

    Tanır, açıklamasında şunları söyledi:

    "Eylül 2018'de Antalyaspor AŞ'de Ali Şafak Öztürk'ün tekrar başkanlığı söz konusu olması ve ilkesel olarak da AŞ ile derneği birlikte yönetme isteğine kayıtsız kalmadık. Koşullar gereği Antalyaspor'un yararına olacağı düşüncesiyle Antalyaspor Kulübü Derneği'nde olağanüstü genel kurula giderek ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım sürdürdüğümüz 5 yıllık görevi devrettik. Antalyaspor'da 8 ay önceki koşullar ne ise şu anda da devam etmektedir. Antalyaspor Kulübü Derneği'nin 29 Haziran'da yapılacak olağan genel kurulunda Başkan Ali Şafak Öztürk ya da Fikret Öztürk'ün başkanlığında oluşacak yönetim kurulunun devam etmesini doğru buluyor ve destekliyorum."

    Antalyaspor Kulübü Derneği'ne başkanlık yaptığı dönemdeki faaliyetlerini anlatan Tanır, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

    "Başta Öztürk ailesi, dernek ve Antalyaspor AŞ'deki bazı yönetici arkadaşlarımızın da bildiği gibi Antalyaspor Kulübü Derneği yararına olacak girişimlere katkı vermekteyim. Bunların da olumlu sonuçlanması bir Antalyasporlu olarak bizleri mutlu edecektir. 2013-2018 yıllarındaki başkanlık sürecimde ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım 5 lisanslı amatör sporcuya sahip Antalyaspor Kulübü Derneği'ni 10 branşta 1000'e yakın sporcuya ulaştırıp, liglerde yer almasını sağladık. Amatör branşlarda özellikle kadınlarda milli sporcu yetiştirdik. Atilla Vehbi Konuk Tesisi'nin tahsisinde sorumluluk üstlendik. Antalyaspor Kulübü Derneği'nin gelir sağlayıcı yapıya ulaşmasını sağladık. Bu çıtanın daha da yükselerek devam etmesine desteğimizi sürdüreceğiz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow