hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Temizlik işçilerine güvenlik eğitimi

    Temizlik işçilerine güvenlik eğitimi
    expand

    Temizlik işçilerine güvenlik eğitimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan işçilere güvenlik tedbirleri eğitimi verildi.
    Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan temizlik ve çöp toplama işçilerine güvenlik tedbirleri konulu seminer verildi. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleşen seminere 230 temizlik işçisi katıldı.
    Seminerde hayat kurtarmanın, suç önlemenin çok değerli olduğunu anlatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli uzman polisler, şüpheli paket ve patlayıcı maddeler konusunda işçilere bilgilendirmede bulundu. İşçilere şüpheli şahıs, paket veya madde gördükleri takdirde durumun polise haber verilmesinin önemi anlatıldı. Uzmanlar, bomba türleri ve biçimleri hakkında da film ve gerçek olaylardan alışmış fotoğraf ve videolar izletti.
    Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı uzman ekipler ise çeşitli uyuşturucu maddeler hakkında bilgi verdi. Temizlik işçilerine uyuşturucu madde bulduklarında kesinlikle dokunmamaları konusunda uyarıda bulunan narkotik uzmanları, yine durumun polise haber verilmesini istedi. Seminer, soru- cevap bölümünün ardından sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow