hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ters Ev, yeni yerine taşınıyor

    Ters Ev, yeni yerine taşınıyor
    expand

    Ters Ev, yeni yerine taşınıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Kundu oteller bölgesinde 2015 yılında açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınmak için parça parça söküldü. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, 2021 yılı sezonunda yeni ve daha geniş konseptiyle açılacak.
    Turizmin başkenti Antalya'da 5 yıl önce açılan ve 400 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Ters Ev Aksiyon Parkı, 2021 sezonunda yeni konsepti ile yeni yerinde açılacak. Kundu bölgesinde 300 metrekarelik arazi üzerinde 120 metrekare büyüklüğünde inşa edilen Ters Ev, havalimanı yolu üzerindeki Kardeş Kentler Caddesi üzerinde genişletilmiş haliyle hizmet verecek. Kapalı alanı 200 metrekare olması planlanan yeni Ters Ev'in yapımı Nisan ayına yetiştirilecek.
    Ters Ev Aksiyon Parkı Kurucusu Kaan Karahan, “Ters Ev'in sökümünü gören yüzlerce kişi bize ulaşarak ne olduğunu soruyor. Biz de onlara size daha büyük ev hazırlıyoruz, birkaç ay içinde tekrar sizlerleyiz diyoruz. Ters Ev Aksiyon Parkı'nı daha büyük arazi üzerine, daha geniş olarak hayata geçireceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow