hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TEV'den 65 yaş üstü bağışçılarına görüntülü destek

    TEVden 65 yaş üstü bağışçılarına görüntülü destek
    expand

    TEV'den 65 yaş üstü bağışçılarına görüntülü destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - KORONAVİRÜS sebebiyle İçişleri Bakanlığı'nın aldığı karar üzerine 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan kişilere sokağa çıkma sınırlandırılması getirilmesi nedeniyle Türk Eğitim Vakfı (TEV) bursiyerleri ve çalışanları, ileri yaştaki bağışçılarıyla görüntülü konuşma yaparak bu zor süreçte destek oldu.
    Aralık ayında Çin'de ortaya çıkan, dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) vakaları sebebiyle İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması sınırlandırıldı. AFAD koordinasyonundaki Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri ve belediyelere bağlı ekiplerin çalışmaları sürmeye devam ederken, ileri yaş bağışçıları için TEV de bu seferberlikte yerini aldı. Ülkedeki ihtiyaç sahibi başarılı gençlerin eğitimine destek olan TEV bu dönemde bağışçılarını unutmadı. TEV bursiyerleri ve çalışanları, ileri yaştaki bağışçıların moral ve motivasyonunu arttırmak ve farkındalık yaratmayı amaçıyla her gün görüntülü konuşma yaparak bir araya geliyor.
    TEV bursiyerlerinin ve çalışanlarının, koronavirüsle mücadelede bağışçılarına destek olduğunu belirten TEV Antalya Şube Yürütme Kurulu Başkanı Arzu Aslan Kartal, “Bağışçılarımız bizim için çok kıymetli. Geçirdiğimiz bu zor zamanlarda onların hatırlarını sormak, morallerini yüksek tutmak için bursiyerlerimizle birlikte düzenli olarak aramalar yapıyoruz. Biz TEV olarak bu süreçte sosyal mesafeye ve yetkililerin 'Evde kal' çağrısına kulak veriyoruz. Türkiye'de kocaman bir TEV ailesiyiz. Bu süreçleri dayanışma ve alacağımız tedbirler ile atlatacağımızdan şüphemiz yok" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow