hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    The Land of Legends'te yılbaşı kutlamaları başladı

    The Land of Legendste yılbaşı kutlamaları başladı
    expand

    The Land of Legends'te yılbaşı kutlamaları başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Belek'teki The Land of Legends, yılbaşı etkinliklerine hız verdi. 'Yılbaşı Çarşısı'nın kurulduğu, dev noel ağacının süslendiği Legends gecelerinde suni kar yağdırılıyor. Lazer ve ışık gösterilerinin yapıldığı etkinliklerde dünyaca ünlü Franco Dragone dans topluluğu da danslarıyla ve ilginç kostümleriyle fark yaratıyor.
    Rixos Oteller Grubu tarafından hayata geçirilen The Land of Legends, yılbaşı etkinliklerine hız verdi. Girişin ücretsiz olduğu merkezde kurulan 'Yılbaşı Çarşısı'nı gezenler, farklı markaların ürettiği sokak lezzetlerinin tadına bakıyor, hediyelik eşya alışverişi yapabiliyor. Çarşının ortasında 20 metre uzunluğundaki noel ağıcında ise 6 binin üzerinde süs bulunuyor. Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler ağacın çevresindeki fotoğraf köşelerini ziyaret ediyor. Havanın kararmasıyla başlayan su ve ışık gösterileri ilgiyle izleniyor. Ardından dünyaca ünlü Franco Dragone dans etkinliği geceye renk katıyor.
    Yılbaşı eğlenceleri bunlarla da sınırlı değil. Lazer gösterisiyle farklı bir atmosfere bürünen merkezde, kar makineleri saatlerce suni kar yağdırıyor. Farklı milletlerden merkezi gezenler, suni kar altında eğleniyor. Çocuklar suni kar parçalarını yakalamak için birbiriyle yarışıyor. Gece, kar yağışı, müzik ve dans gösterileriyle sürerken fıskiyeli havuzdaki ışık şov ise izleyenleri eşsiz bir ortam sunuyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow