hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ticaret topluluğu kariyer gezisinde

    Ticaret topluluğu kariyer gezisinde
    expand

    Ticaret topluluğu kariyer gezisinde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu'nda öğrenim gören öğrencilerin oluşturduğu Uluslararası Ticaret Topluluğu, Port Akdeniz- Antalya Limanı'na kariyer gezisi düzenledi.

    Uluslararası Ticaret Topluluğu'nu oluşturan öğrenciler, Port Akdeniz- Antalya Limanı'na düzenlediği kariyer gezisinde liman ve işletmeciliği hakkında bilgi aldı. Limanı gezen öğrenciler, gemileri ve diğer teknik donanımları yakından inceledi. Topluluğun kurucularından Derin Mark Meayer, topluluğun farklı alanlarda eğitim gören öğrencilerden oluştuğunu belirtti.

    Ticaret topluluğu üyeleri başta olmak üzere okuldaki diğer öğrencilere yönelik 'Her dil bir insan' sözünden yola çıkarak okul bünyesinde yabancı dil kulüpleri kurmaya hazırlandıklarını söyleyen Meayer, "Bugün düzenlenen Port Akdeniz gezisinde, liman işletme sisteminin nasıl ilerlediği, uluslararası ticarette nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi bilgileri öğrendik. Liman yetkilileri tarafından verilen brifingle liman ve işletmeciliği hakkında bilgi sahibi olduk. Doyurucu bir gezi oldu" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haber adv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow