hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tiyatro buluşmaları 'İki Bekar' ile sona erdi

    Tiyatro buluşmaları İki Bekar ile sona erdi
    expand

    Tiyatro buluşmaları 'İki Bekar' ile sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi 'Pandemi Günlerinde Tiyatro Buluşmaları' etkinliği, Duru Tiyatrosu'nun 'İki Bekar' oyunuyla sona erdi. Usta oyuncular Emre Kınay ve Buket Dereoğlu'nun rol aldığı oyun beğeniyle izlendi.
    Büyükşehir Belediyesinin, hem Covid-19 salgınından olumsuz etkilenen kültür sanat sektörüne destek olmak hem de canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla hayata geçirdiği 'Pandemi Günlerinde Tiyatro Buluşmaları', eylül ayı boyunca birbirinden önemli oyunları Antalyalılarla buluşturdu.
    TİYATROSEVER HASRET GİDERDİ
    Salgın nedeniyle faaliyetlerini ertelemek veya iptal etmek zorunda kalan özel tiyatroların maddi ve manevi zorluk yaşadığı bu dönemde özel tiyatrolara destek verilmesi, bu süreçte tiyatrodan uzak kalan Antalya halkının moral ve motivasyonunun yükseltilmesi amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Eylül ayı boyunca Açıkhava Sahnesi'nde altı farklı oyun tiyatroseverle buluştu. Pandemi sürecinde toplum sağlığı için fedakarca görev yapan sağlık çalışanları ve dezenfeksiyon işlemlerinde çalışan işçiler, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak oyunları izledi.
    AŞKIN KOMİK HALLERİ
    Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) 'Takıntılar' adlı oyunuyla başlayan etkinlik, Duru Tiyatrosu'nun 'İki Bekar' oyunuyla sona erdi. İki usta oyuncu Emre Kınay ve Buket Dereoğlu'nun rol aldığı oyunda, aşkı ısrarla kovalayan Shanette ile aşktan kaçarken yine aşka düşen Jack'in bir düğünde başlayan komik hikayesi anlatıldı. Oyun sonunda AŞT Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Avkıran, oyuncular Emre Kınay ve Buket Dereoğlu'na çiçek ve plaket takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow