hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toplu taşıma araçları her gün temizleniyor

    Toplu taşıma araçları her gün temizleniyor
    expand

    Toplu taşıma araçları her gün temizleniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarında her gün yapılan temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerine hassasiyetle devam ediyor. Yerli ve yabancı on binlerce vatandaşın hijyenik ve güvenli bir ortamda seyahat etmeleri için titiz bir çalışma yürütülüyor.
    Turizm sezonun yoğun yaşandığı günlerde yerli ve yabancı çok sayıda misafiri ağırlayan Antalya'da her gün on binlerce vatandaşı taşıyan toplu taşıma araçları, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı önlem amaçlı dezenfekte ediliyor.
    HERGÜN TİTİZ TEMİZLİK
    Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı, Antalya'da şehir içi toplu ulaşım hizmeti veren otobüs ve tramvayları düzenli olarak temizliyor, bakteri ve virüslere karşı dezenfekte ediyor. Ulaşım araçları iç, dış temizlik çalışmalarının yanında soğuk ULV (İnce Püskürtme) makinesi ile de detaylı dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutuluyor.
    HALK SAĞLIĞI İÇİN MÜCADELE
    Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı dezenfeksiyon ekipleri, temizlik çalışmalarında otobüslerdeki tutunma kolları, koltuklar, havalandırma kapakları, cam ve metal yüzeyleri uygun ürünler ile rutin olarak dezenfekte ediyor. Şehir içi ve yaylalar dahil birçok noktaya ulaşım hizmeti veren otobüsler, her gün sefere çıkmadan önce ve sefer sonrasında dezenfekte edilerek, steril bir şekilde yolculuğa hazır hale getiriliyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow