hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tünektepe'nin maskotları

    Tünektepenin maskotları
    expand

    Tünektepe'nin maskotları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında hizmete açılan Tünektepe Teleferik ile 605 rakımlı zirveye çıkan tatilciler, eşsiz manzaranın tadını çıkarıyor. Zirvede bulunan papağan ailesi ve iguana, fotoğraf tutkunlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmek için bekliyor.

    Zirveye çıkmak için 1706 metre uzunluğundaki teleferik hattında 36 kabin kullanılıyor. Saatte 1200 kişiyi zirveye taşıyan teleferik kabinleri, zirveye yolculuk sırasında içindekilere panoramik görüntü sağlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ANET AŞ. tarafından işletilen Tünektepe Sosyal Tesisleri'nde bir yandan sıcak içeceklerini içen Antalyalılar, diğer yandan Antalya'nın muhteşem manzarasını fotoğraflayarak gezilerini ölümsüzleştiriyor.

    Sömestir tatili nedeniyle daha çok ailelerin günlük gezi rotalarına aldıkları zirvede, çocuklar da renkli zaman geçiriyor. Tünektepe fotoğrafçılarının, fotoğraf çekimleri için yanlarında bulundurduğu papağan ve iguana da çocukların ilgisini çekiyor. Çocuklardan bazıları korkup hayvanların yanından uzaklaşırken, kimileri de kollarına konmasına izin verdikleri papağanları seviyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow