hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türel: Gönülleri ihya etmeye gayret ettik

    Türel: Gönülleri ihya etmeye gayret ettik
    expand

    Türel: Gönülleri ihya etmeye gayret ettik

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Diyanet - Sen Antalya Şubesi 'Din Görevlileri Buluşması'nda, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

    Diyanet-Sen Antalya Şubesi tarafından düzenlenen Din Görevlileri Buluşmasına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar etmeye çalışıyorken gönülleri de ihya etme gayretlerimizi eksik etmediklerini söyledi. Şehre yapılan bütün hizmetlerin önemi olduğunu belirten Başkan Türel, "Köprülü kavşakların, kanalizasyonun, altyapı üstyapı çalışmalarının çok büyük önemi var. Bir şehri imar eden bu çalışmalar o şehrin geleceği açısından önem arz eder. Ama bir şehrin geleceği bu imar çalışmalarıyla beraber ihya çalışmalarıyla birleşirse işte o zaman şehir gülistanlık olur. Gönlü taş olan bir belediye başkanının şehri de taş olur. Gönlü zengin olan belediye başkanının şehri de gülistanlık olur" dedi.

    Konuşmasında gönül belediyeciliğine vurgu yapan Başkan Menderes Türel, “Antalya'nın sorunlarında küçük büyük demeden herkesin derdine derman olmaya çalışıyoruz. Bizim yapmış olduğumuz manevi çalışmalar insanı görevimizdir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow