hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Turizm Haftası'na özel sergi

    Turizm Haftasına özel sergi
    expand

    'Turizm Haftası'na özel sergi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 17 yetişkin kursiyerin tarihi ören yerleri ve doğal güzelliklerin yer aldığı 57 yağlıboya çalışması tablolardan oluşan bir sergi açıldı.

    İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Azize Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde Antalya Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde yetişkinlere yönelik açılan resim kursunda üretilen resimler, galeride sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılış kurdelesini Vali Münir Karaloğlu, kurum müdürleri ile birlikte kesti.

    Vali Karaloğlu, Antalya turizminde yeni rekorların kırılacağını, pozitif beklentiler olduğunu söyledi. Karaloğlu, "Turizm şehrinde yaşıyorsak turizmin gelişmesi için hep birlikte çalışmalıyız. Bugünkü sergimiz ise bir farkındalık oluşturmak için" dedi. Karaloğlu, kurs öğretmeni Nurcan Özkan ile kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

    Vali Münir Karaloğlu, alternatif turizme önem verdiklerini, bu perşembe günü tarihi Likya Yolu'nda halka açık günübirlik yürüyüş planlandığını, Antalya Müzesi önünden saat 08.30'da otobüslerin kaldırılacağını, ilçelerden de gelecek katılımcılarla saat 09.30 Ulupınar Köyü'nde buluşma gerçekleşeceğini kaydetti.

    Kursiyerler Aylin Özsancak Sağdıç, Aynur Altopuz, Aysel Aydın, Canan Öner, Cemile Taçkın, Elana Yüksel, Emine Erenler, Figen Güzel Özcan, Hülya Arslan, Gizem Yeşilyurt Taçkın, Nazlı Öztekin, Nevruz Şahan, Nuray Dündar, Nuray Öğrener, Ramazan Çakır, Şule Günertem, Şenay Aykurt'un eserleri, 26 Nisan Cuma gününe kadar açık kalacak.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow