hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: AK Parti teşkilatları vefanın adresidir

    Tütüncü: AK Parti teşkilatları vefanın adresidir
    expand

    Tütüncü: AK Parti teşkilatları vefanın adresidir

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


     
    ANTALYA,(DHA) - AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bahattin Bayraktar ve ekibine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "AK Parti teşkilatları vefanın, kardeşliğin, aynı zamanda omuz omuza, milleti gelecek hedefleriyle buluşturmanın adresidir" dedi.
    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, partinin ilçe binasında gerçekleşen ziyarette göreve seçilen Başkan Bayraktar ve ekibine başarı diledi. Başkan Tütüncü, "Bu bir davaysa, davalarda nöbet değişimleri son derece önemlidir. Yeni gelen arkadaşlarla zenginleşirken, eskiden bu çatının altında hizmet vermiş, bize katkı sağlamış bütün arkadaşlarımız bizim canımız, ciğerimizdir. Onlarda aynen yönetim kurulu üyelerimiz gibi bizim nezdimiz de kıymetlidir, değerlidir" dedi. "AK Parti teşkilatları aynı zamanda vefanın da adresidir. Aynı zamanda kardeşliğin, aynı zamanda omuz omuza milleti gelecek hedefleriyle buluşturmanın adresidir" diyen Başkan Tütüncü, sözlerini şöyle devam etti:
    "Gerek içerik, gerekse kongrenin ruhu ve özü bakımından son derece özel ve güzel çok az teşkilata nasip olacak güzellikte, şiir gibi bir kongre icra ettik. Emeği geçen başta ilçe başkanımız olmak üzere, yardımcıları ve yönetimleri olmak üzere bütün arkadaşlarımıza, bütün teşkilatımıza şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Sizin gibi müstesna bir teşkilatla çalışmak bizim için büyük bir onur."
    Başkan Tütüncü, Kepez Parti teşkilatı ile uyum içinde çalıştıklarını vurguladı, "Hayallerimizin, çok daha üstünde noktalara geldiğimiz bu süreçte bir belediye ve teşkilat uyumunu ortaya koymuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ölünceye kadar sizlerin yanındayım. Teşkilatımın sözü benim sözümdür. Bahattin Bayraktar'ın sözü benim sözümdür. Benim sözümde onun sözüdür" diye konuştu.
    AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow