hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Belediyeler de pandemi sürecinin en büyük kahramanları

    Tütüncü: Belediyeler de pandemi sürecinin en büyük kahramanları
    expand

    Tütüncü: Belediyeler de pandemi sürecinin en büyük kahramanları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - PAMUKKALE'de gerçekleştirilen Akdeniz Belediyeler Birliği Encümeni Haziran Ayı Toplantısı'nda konuşan Başkan Hakan Tütüncü, “Pandemi sürecinin en önemli kahramanlarından biri de hiç şüphe yok ki belediyelerimizdir" dedi.

    Akdeniz Belediyeler Birliği Encümeni Haziran Ayı Toplantısı, Pamukkale'de yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'nin, ev sahipliğinde gerçekleşen encümen toplantısına Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlık etti. Encümen toplantısı öncesi Tütüncü, pandemi sürecinde canla başla çalışan tüm kahramanlara teşekkür etti.

    BELEDİYELER HİZMET İÇİN SOKAKLARDAYDI

    Pandemi sürecinde belediyelerin de diğer kurumlar gibi canla başla çalıştığını belirten Başkan Tütüncü, “Özellikle ifade etmek isterim ki; pandemi sürecinin en önemli kahramanlarından biri de hiç şüphe yok ki belediyelerimizdir. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün belediye başkanlarına, bu toplantı vesilesiyle çok çok teşekkür etmek istiyorum. Bugünler öyle özel günlerdi ki; belediyelerimiz ve pek çok alanda eşzamanlı faaliyet göstermek durumundaydı, pek çok alanda eş zamanlı bir biçimde mücadele vermek durumundaydı. Gördüğümüz kadarı ile bütün belediyelerimiz bu sınavı başarıyla geçirdi. Bütün belediye başkanlarımıza, bütün belediyelerimize, belediyelerimizin temizlik işlerinden zabıta ekipleri ne kadar, hekimlerinden sosyal hizmet götüren belediye çalışanlarına kadar, bütün çalışanlarına kocaman teşekkür borcumuz var" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow