hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Birlikte yürüyecek çok yolumuz var

    Tütüncü: Birlikte yürüyecek çok yolumuz var
    expand

    Tütüncü: Birlikte yürüyecek çok yolumuz var

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MHP Kepez İlçe Olağan Kongresi'nde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti Devletini bizden sonraki kuşaklara miras bırakmak en önemli ülkümüz. O zaman birlikte yürüyecek daha çok yolumuz olduğunu düşünüyorum" dedi. 
    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile beraber MHP Kepez İlçe Olağan Kongresine katıldı. MHP Kepez İlçe teşkilatının kongre heyecanına ortak olan Başkan Tütüncü, “Heyecanı, coşkusu yüksek bir ortamda milli ve manevi duyguların yüreğimizi, gönlümüzü, kalbimizi doldurduğu bu güzel mekanda sizlerle birlikte olmak, Kepez ilçe teşkilatımızın bu kongre heyecanına ortak olmak benim için de büyük bir mutluluk vesilesi" diye konuştu. 
    ŞEHRİMİZE, ANTALYA'MIZA HİZMET EDİYORUZ 
    Başkan Tütüncü, “2009'dan bu yana Kepez'de Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımızla gönül gönüle milletimize, şehrimize, Antalya'mıza hizmetler yapmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Cumhur İttifakı'nın kurulması ile birlikte bu gönül birlikteliğinin bambaşka bir seviyeye eriştiğini belirten Tütüncü, “Birlikte, beraber nice çok işler yaptığımızı bu salondaki herkes çok iyi biliyor. Bizim 2 temel hedefimiz vardı. Bunlardan birincisi milletimizin yarınlarına güçlü bir şehir inşa edebilmek, ikincisi de bir yandan bu hizmetleri yaparken diğer taraftan da manevi kalkınmayı sağlamaktı. Nesilleri inşa etmek, gelecek tefekkürümüzü ortaya koyarak, değerlerimizi ihya ederek, maddi ve manevi kalkınmayı aynı anda, eş zamanlı olarak burada, bu güzel şehirde birlikte ve beraber sürdürebilmek. Bu konuda önemli başarılar elde ettiğimizi buradaki arkadaşlarımız biliyor. Türk milletinin geleceğe güçlü yürümesi, yarınlarda güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti Devletini bizden sonraki kuşaklara miras bırakmak en önemli ülkümüz. O zaman birlikte yürüyecek daha çok yolumuz olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 
    MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ve ekibine başarı dileklerini de ileten Başkan Tütüncü, konuşmasını “Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne Türkistan. Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" diyerek tamamladı. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow