hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Bizlerden daha çok yaşayacak eserler üretiyoruz

    Tütüncü: Bizlerden daha çok yaşayacak eserler üretiyoruz
    expand

    Tütüncü: Bizlerden daha çok yaşayacak eserler üretiyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, en önemli işlerinin daha fazla yaşayacak eserler bırakmak olduğunu belirterek, "12 yıllık belediye başkanlığı dönemimizde inşa ettiğimiz bizden daha çok yaşayacak eserlerimizin sayısını sizlerden aldığımız güçle daha da artıracağız" dedi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde 7'nci Olağan İl Kongresi'ni gerçekleştiren Ak Parti Antalya İl teşkilatına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ak Parti Antalya İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen İbrahim Ethem Taş'ı makamında ziyaret eden Tütüncü, başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Başkan Tütüncü daha sonra partinin il yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle toplantı salonunda bir araya geldi.

    Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Tütüncü'nün gençlik kolları genel başkanlığından, il yönetimine kadar partinin çeşitli kademelerin de görev aldığını dile getirerek, "Başkan Tütüncü, partinin kuruluşundan beri her aşamada bulunan, teşkilatçılığın ne olduğunu bilen değerli bir başkanımızdır" dedi.

    İNANDIĞIMIZ YOLDAN YÜRÜDÜK

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'de, Ak Parti'nin kuruluşundan itibaren, bu partinin güçlenmesi, kuvvetlenmesi için inandıkları yoldan yürüdüklerini dile getirdi. Başkan Tütüncü, "Bugün içinizde gençlik kollarında, kadın kollarında, partinin diğer kademelerinde görev yapmış, ya da bu 20 yıllık süreçte birlikte beraberce çalıştığımız arkadaşlarımızı bugün bu çatının altında görmek bana inanılmaz bir mutluluk veriyor. 2001'de partimiz kurulurken Türkiye önemli sıkıntılardan geçmekteydi. O tarihlerde, sıkıntıların hepsinin umudu Recep Tayyip Erdoğan'dı. Henüz parti kurulur kurulmaz çalışmalara başladık. Gençlik Kolları kurucu il başkanı olarak görev almak, benim için onur vesilesiydi" diye konuştu.

    Başkan Hakan Tütüncü, "Gençlik kolları başkanımızın ve kadın kolları başkanımızın bende bir kardeşleri ve bir ağabeyleri olarak her zaman yanlarında olacağım" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

    "Hepimizin bir tane gündemi ve bir tane hedefi olmalıdır. O da partimizi 2023'deki genel seçimlerde, milletvekili seçimlerinde, cumhurbaşkanlığı seçiminde en zirveye taşımak. Partimizi Antalya'da birinci parti yapmak. Cumhurbaşkanımıza ve yeni TBMM'ye en büyük gücü aktarmak. Makamlar ve mevkiler geçicidir. Ben biliyorum, bu sıralar 2001'den bu yana nice milletvekilleri gördü. Nice anlı şanlı adamlar bu sıralara oturdu. Bakanlar, genel başkan yardımcıları, belediye başkaları oturdu. Kimileri emekliye ayrıldı, kimileri yolda takılıp kaldı, kimileri yolculuğuna devam ediyor. Kimileri başka başka kulvarlarda mücadele ediyorlar, partimizin çatısı altında. Geçmişte koltuk verilen kimse, tatlı hatıralar bırakmışsa Hamza Taş ağabeyimiz gibi yeri geldiğinde de tatlı tatlı hatıraları anlatılıyor. 2001'de bir kişi vardı, 2023'de de bir kişi olacak. Bu partiye bir tane Recep Tayyip Erdoğan yeter. Her türlü makamın, beklentinin ötesinde bizim hepimizin yapması lazım gelen Recep Tayyip Erdoğan'a ne kadar güç aktarabiliriz?"

    YAŞAYAN ESERLER BIRAKMAK

    En önemli işin yaşayacak eserler bırakabilmek olduğunu belirten Başkan Hakan Tütüncü sözlerini şöyle tamamladı:

    "20-30 sene sonra bizim hangi eserlerimiz kalmışsa o önemli. Bizim hayatta olmadığımız dönemde bizim eserlerimiz hatıralarımızı yaşatıyorsa, biz o zaman anılırız. 12 yıllık belediye başkanlığı dönemimizde 3-4 tane bizden daha çok yaşayacak eser inşa etmeyi Rabbim bize nasip etti. İnşallah sayılarını artıracağız."

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sözlerini 'hayırlı olsun' dileklerini yineleyerek tamamladı. Ziyarete Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'da katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow