hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü çiftinden komşularına iftar

    Tütüncü çiftinden komşularına iftar
    expand

    Tütüncü çiftinden komşularına iftar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve eşi Ayşe Tütüncü, Yeşiltepe Mahallesi'nde oturdukları apartmandaki ve çevre binalardaki komşularına iftar verdi.

    İftara Tütüncü çiftinin aileleri ile 200'e yakın komşusu katıldı. Tütüncü çifti, oturdukları apartmanın bahçesinde verdikleri iftarda masaları gezerek, komşularına hayırlı ramazan dileklerinde bulundu. Başkan Tütüncü, iftarda yaptığı konuşmada komşularına şöyle seslendi:

    “Ramazanlar, birlikte, beraber olunca anlam kazanıyor. Ramazanlar, birlikte güzel bir sofrayı ve temiz bir lokmayı paylaşınca güzel oluyor. Mümkün olduğunca da ay boyunca iftar sofralarımızı, ilçemizin dört bir tarafında mahallerimizde kuruyoruz. İftarımızı da o sofralarda hemşerilerimizle birlikte paylaşıyoruz. Bugün de hem apartmanımız da hem de çevredeki apartmanlardaki komşularımızla güzel bir vakti paylaşalım istedik."

    “Bugün de iftar soframızı komşularımız şenlendirdi" diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “Birbirimize gönül kapılarımızı açtıkça, birbirimizin gönül kapılarını çaldıkça Ramazan ayının ne kadar büyük bir toplumsal mana ifade ettiğini hep birlikte görüyoruz. Komşularımızla iftar sofrasını paylaşmak bana ve eşime büyük mutluluk verdi. Davetimize icabet eden komşularımıza şükran borçluyum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Kardeşliğimiz her vesile ile yücelsin" dedi.

    Başkan Tütüncü, iftarın ardından komşularıyla günün anısına fotoğraf çekildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow