hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Devletimiz milletimizin emrinde

    Tütüncü: Devletimiz milletimizin emrinde
    expand

    Tütüncü: Devletimiz milletimizin emrinde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ELAZIĞ'daki Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve deprem değerlendirme toplantısına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Devletimiz tüm kurumları ile burada milletimizin emrindedir" dedi.

    TBB Encümen Toplantısı, 6,8'lik depremle sarsılan Elazığ'da yapıldı. TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in başkanlığında yapılan toplantıya, birliğin encümen üyesi olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı. Tütüncü, depremden etkilenen bölge belediyeleriyle dayanışma amacıyla toplantının Elazığ'da yapıldığını söyledi. Toplantıda TBB Encümeni, acil ve afet yönetimi konusunda alınacak koruyucu ve önleyici tedbirleri değerlendirdi.

    TÜTÜNCÜ, İZLENİMLERİNİ AKTARDI

    Başkan Tütüncü, Elazığ'daki temasları sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirilen depreme ilişkin son gelişmelerin değerlendirildiği toplantıya da katıldı. Geceyi Elazığ sokaklarında depremzedelerle geçiren Tütüncü, toplantı öncesi izlenimlerini Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile paylaştı. Deprem değerlendirme toplantısını sosyal medya hesaplarından duyuran Tütüncü, “Bakanlarımızla birlikteyiz. Depreme ilişkin son gelişmeleri değerlendiriyoruz. Devletimiz tüm kurumları ile burada milletimizin emrindedir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow