hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Kepez'e 130'dan fazla okul kazandırdık

    Tütüncü: Kepeze 130dan fazla okul kazandırdık
    expand

    Tütüncü: Kepez'e 130'dan fazla okul kazandırdık

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ÇANKAYA Mahallesi'ne inşa edilecek Seleksan Anaokulu'nun temel atma töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2009'dan bu yana Kepez'e 130'dan fazla okul kazandırdıklarını, 2020'de 10 yeni okul inşa ettiklerini söyledi. 
    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çankaya Mahallesi'nde hayırsever Fatih Selek ile yapımına başlanacak anaokulunun temel atma törenine katıldı. İlçesine kazandırılacak 4 derslikli Seleksan Anaokulu'nun temel atma töreninde konuşan Başkan Tütüncü, “Bugün ilçemizde okul öncesi eğitimine yeni bir yuva daha kazandırıyoruz. Hayırseverimiz Seleksan şirketine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

    KEPEZ'E 2020'DE 10 YENİ OKUL
    Başkan Tütüncü, “2009'dan, benim belediye başkanlığımdan bu yana 130'un üzerinde okulu Kepez'e birlikte, beraber kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günleri birlikte yaşadığımız ilçe milli eğitim müdürümüz bilirler. Bu arsaların neredeyse tamamında yoğun mülkiyet problemi vardı. Kepez, Türkiye'de gerçekten mülkiyet sorunlarının çok derin yaşandığı ilçelerin üst sıralarında geliyor. Buna rağmen birlikte el ele, gönül gönüle, devletimizle, belediyemizle, hayırseverlerimizle, hep birlikte okullaşma noktasında muhteşem bir başarıya imza atmış olmamız büyük bir mutluluk vesilesi. Her türlü olumsuzluğun yaşandığı 2020 yılında Kepez olarak 10 yeni okul binasını tamamlayıp, milli eğitimimizin hizmetine sunmayı başarmış bir ilçeyiz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu hedefimizi daha da ileriye götüreceğiz" ifadelerini kullandı.
    Çankaya Mahallesi'ne inşa edilecek Seleksan Anaokulu'nun temel atma törenine Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve hayırsever Fatih Selek katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow