hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü, Kepez'in gençleri ile buluşuyor

    Tütüncü, Kepezin gençleri ile buluşuyor
    expand

    Tütüncü, Kepez'in gençleri ile buluşuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunun 'Kepez Gençlik Buluşmaları' startını Prof. Dr. Raşit Küçük Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden verdi.
    'Kepez Gençlik Buluşmaları' başladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunun 'Kepez Gençlik Buluşmaları' startını Prof. Dr. Raşit Küçük Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden verdi. Önce okul idaresi ile sonra öğrencilerle bir araya gelen Başkan Tütüncü, gençlerin daha büyük hedefler üzerine gitmeleri için fikirlerini aktardı.
    'GENÇLER, AYDINLIK GELECEĞİMİZ'
    Liseli öğrencilere kendi kariyer planlamasını anlatan Başkan Tütüncü, çocuk ve gençleri çok önemsediklerini dile getirdi. Tütüncü, öğrencileri çocuk olarak görmediklerini belirterek, tam tersine, geleceğin Türkiye'sinin taşıyıcıları olarak gördüklerini söyledi. Gençleri kedilerinden daha kıymetli gördüklerini belirten Başkan Tütüncü, “Her bir genç bu ülkenin aydınlık geleceğidir ve çok değerlidir. Devlet ya da belediye olarak bizim en önemli sorumluluğumuz, sizlere iyi bir eğitim ortamı sağlayabilmektir. Madem ki siz geleceğin teminatıysanız, sizi iyi eğitmeliyiz ki, geleceğimiz aydınlık olsun" diye konuştu.
    'BU OKULUN YAPIMI İÇİN ÇOK ÇABALADIK'
    Milli Eğitim Bakanlığı'nın iyi okullar ve sağlam bir eğitim için gereken özveriyi gösterdiğini belirten Tütüncü, belediyelerin de öğrencilere iyi imkanlar sunmaya çalıştığını söyledi. Prof. Dr. Raşit Küçük Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yapılması için çok çaba gösterdiklerini aktaran Tütüncü, “Eskiden bu mahalle gecekondu mahallesiydi. Bu okulun yapılarak, güzel bir mahallenin ortaya çıkması, burayı anlamlı hale getirdi. Okulumuzu inşa ettik, ihtiyaçların tamamlanması için de gayret gösterdik ve bu gayretlerimiz devam edecek" dedi.
    Öğrencilerin bilim, sanat, spor ve fen bakımından çok gelişmesi gerektiğini belirten Tütüncü, “Siz, size verilen imkanları en güzel şekilde değerlendirin, farklı bir donanım ekleyin, kendinizi geliştirin ki, geleceğimiz aydınlık olsun. 'Umudumuz gençlerdedir' diyoruz. Ben gençlerimize çok inanıyor ve güveniyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow