hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Kepezliler yolun en güzelini hak ediyor

    Tütüncü: Kepezliler yolun en güzelini hak ediyor
    expand

    Tütüncü: Kepezliler yolun en güzelini hak ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA)- KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şelale Mahallesi'ndeki asfalt ve yol yapım çalışmalarını denetledi. Başkan Tütüncü, "En güzel yol ve asfaltlar, Kepez'in bütün mahallelerindeki hemşerilerimizin hakkı. Bu anlayışla çalışıyoruz" dedi.
    Kepez Belediyesi, şehir içi ulaşımını rahatlatmak amacıyla yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Varsak bölgesindeki Şelale Mahallesi'nin bazı cadde ve sokaklarında bu yıl başlattığı sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. Mahallede 4 kilometre uzunluğundaki yola, 8 bin 500 ton sıcak asfalt serildi. Bölgedeki Tansu Çiller Caddesi'nin Şelale ile Ayanoğlu mahalleleri arasındaki 700 metrelik bölümü de imara uygun şekilde genişletildi. Caddenin genişliği 25 metreye çıkarıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddenin genişlettikleri bölümün de tesviyesini yaparak ve dolgu malzemesiyle kaplayarak asfalta hazır hale getirdi. 
    ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Şelale Mahallesi'nde tamamlanan sıcak asfalt ile yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Hakan Tütüncü, bürokratları ve Şelale Mahalle Muhtarı Hüseyin Karaman ile asfaltlanan sokaklar ile Tansu Çiller Caddesinin genişletilen bölümünde bir süre yürüdü. Şelale Mahallesi'nin, ilçe merkezine uzak yerleşim yerlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Tütüncü, "Kepez'in merkeze uzak yerleşim yerlerinden biri olan bu mahallemizde bile muhteşem, nitelikli ve güzel yollar ile altyapı çalışmaları yaptık" dedi. 
    12 YILDA 1000 KİLOMETRE YENİ YOL
    Tütüncü, 12 yıldan beri 1000 kilometrenin üzerinde yol açtıklarının altını çizerek, "Açtığımız bu yolların asfaltını da en güzel şekilde yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptıklarımızla asla yetinmiyoruz. En güzel yollar, en güzel asfaltlar Kepez'in bütün mahallelerindeki hemşerilerimizin hakkı. Bu anlayışla heyecanlı çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow