hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü, liselilerle buluştu

    Tütüncü, liselilerle buluştu
    expand

    Tütüncü, liselilerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - LİSELİ gençlerle buluşan Başkan Hakan Tütüncü, “En çok gençlerin düşüncelerine önem veriyorum. En büyük sevgiyi çocuklarımıza gösteriyorum. En büyük ilgiyi de eğitime vermemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin bir eğitim projesi olan 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun konferans salonundaki buluşmada Başkan Tütüncü, gençlerle sohbet etti ve onların sorularını cevaplandırdı.

    Başkan Tütüncü, konuşmasında Kepez ilçesinin dışındaki liselere de davet edildiğini hatırlatarak, "Okul yönetiminin daveti ve kalbimdeki gençlere yönelik sevginin izini sürerek, Özel Antalya Açı Anadolu ve Fen Lisesi'ni ziyaret ettim" dedi.

    'GENÇLERLE ŞEHRİ KONUŞUYORUZ'

    Çeşitli zamanlarda öğretmenlerle eğitimi konuşmanın ve gençlerle sohbet etmenin şehrin geleceği adına önemli olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü, “Bu nedenle 'Gençlik Buluşmaları' projemize çok kıymet veriyoruz. Kepez Belediye Başkanı olarak okullarımızda en az haftanın bir günü gençlerle bir araya geliyorum. Bu buluşmada şehri konuşuyor ve gençlerin beklentilerini dinliyorum. Birlikte yarınlara doğru güzel bir bakışı ortaya koyuyoruz" ifadesini kullandı.

    Başkan Tütüncü, gençlere sanatla, sporla ve sosyal faaliyetlerle ilgilenmelerini de tavsiye etti. Gençlik Buluşması, günün anısına fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow