hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Mahalle başkanlarımız bizim gücümüz

    Tütüncü: Mahalle başkanlarımız bizim gücümüz
    expand

    Tütüncü: Mahalle başkanlarımız bizim gücümüz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Mahalle Başkanları Tanışma Toplantısı'nda konuşan Başkan Hakan Tütüncü, “Mahalle başkanlarımız her zaman bizim en büyük gücümüz" dedi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Mahalle Başkanları Tanışma Toplantısı'na katıldı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, partinin İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Kurt ve mahalle temsilcileri katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kadın Kollarının muhteşem güzel bir dönemden geçtiğini belirterek, “Mahalle başkanlarımız her zaman bizim en büyük gücümüz. “Eğer hanımefendileri bir siyasi hareket oyununun içine en güzel şekilde dahil edersek, hep başarı gelir" diye konuştu.

    Bu başarının Türk siyaset tarihindeki ilk örneğini de açıklayan Tütüncü, “1994 belediye seçimlerinde, İstanbul Belediye Başkan Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği örnektir. O dönemde cumhurbaşkanımız seçim başarısının en önemli kahramanlarının hanımefendiler olduğunu söylüyor. Hanımefendilerin büyük fedakarlıklarıyla muhteşem bir kampanyaya imza atılmış, olmaz denilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tayyip Erdoğan anlayışı tarafından kazanılmıştı. Bu çok önemli bir gelişmeydi" dedi.

    Başkan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Mahalle Başkanları Tanışma Toplantısı'na katılan tüm kadınlara da kırmızı gül hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow