hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü şehit ailelerinin yanında

    Tütüncü şehit ailelerinin yanında
    expand

    Tütüncü şehit ailelerinin yanında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Babalar Günü' vesilesiyle düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldiği Antalya Şehit ve Gazi Aileleri ve Mamülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 'Yılın Babası' seçildi.

    Babalar Günü nedeniyle Kepez Belediyesi tarafından, Antalya Şehit ve Gazi Aileleri ve Mamülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine kahvaltı düzenlendi. Kent Ormanı'nda düzenlenen kahvaltıya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı. Tütüncü, hal hatır sorduğu tüm şehit ve gazi babalarının da 'Babalar Günü'nü tek tek kutladı. Şehit aileleri ile bir araya gelmekten büyük onur duyduğunu dile getiren Başkan Tütüncü, “Hayatımızın anlamı çok değerli babalarımız ve elleri öpülesi annelerimiz ile bu çok güzel günde bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Şehitlerimizin babalarıyla, anneleriyle ve saygıdeğer gazilerimizle bugün bir aradayız. Gaziler serdarının da Gaziler Günü'nü kutluyoruz. Bütün gazilerimizin 'Babalar Günü' kutlu olsun" dedi.

    'YILIN BABASI' TÜTÜNCÜ

    Başkan Tütüncü'den sonra Antalya Şehit ve Gazi Aileleri ve Mamülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Cengiz Nizam da duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Dernek Başkanı Nizam, “Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü'nün derneğimiz adına, şehit ailelerimiz adına, gazilerimiz adına yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Türkiye'de bir ilk olacak Şehitler Müzesi açılışı, derneğimizin tamamen yenilenmesi, başkanımızın her zaman desteklerini gördük ve yanımızda hissettik. Başkanımıza ufak bir sürprizimiz olsun istiyoruz. Her kurum kendi çapında bir baba ilan eder. Biz de şehit aileleri ve gaziler olarak, Antalya Şehitler Derneği olarak başkanımızı 'Yılın Babası' ilan ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow