hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Sırtımızı Hakk'a ve millete dayadık

    Tütüncü: Sırtımızı Hakka ve millete dayadık
    expand

    Tütüncü: Sırtımızı Hakk'a ve millete dayadık

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - YENİ Emek Mahalle mitinginde hemşehrilerine seslenen Başkan Hakan Tütüncü, “Biz, Cumhur ittifakı olarak sırtımızı Cenabı Hakk'a ve Aziz milletimize dayamışız. Bu iki makamın dışında hiçbir güç tanımadık, tanımıyoruz ve tanımayacağız" dedi.
    Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Yeni Emek Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında hemşehrilerine 123 projesini ve gelecek vizyonunu anlattı. Yoğun katılımın olduğu miting alanı, AK Parti ve MHP'nin bayraklarıyla süslendi.
    Başkan Tütüncü konuşmasında, “Cumhur ittifakı her geçen gün büyüyor, güçleniyor, kardeşliğini derinleştiriyor ve çok güzel günlere yürüyor. Cumhur ittifakı, Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle ay yıldızlı al bayrağımızı en yukarılara taşımak için gereken her türlü çalışmayı günden güne büyütüyor" dedi. 
    Başkan Tütüncü, Cumhur ittifakının birlik ve beraberliğinin, Kepez'de kendini bambaşka bir güzellikte ortaya koyduğunu belirterek, şöyle konuştu:
    “Allah'ın izniyle gittiğimiz her yerde büyük bir bereket var. Çaldığımız her kapıda, hemşerilerimizin bizi sevgiyle bağrına basmaları, yıllar içerisinde biriktirdiğimiz sevgi ve saygı bizleri mutlu ediyor. Biz, Cumhur ittifakı olarak sırtımızı Cenabı Hakk'a, aziz milletimize dayamışız. Bu iki makamın dışında hiçbir güç tanımadık, tanımıyoruz ve tanımayacağız da. Birlikte geleceğe yürüyüşümüz devam edecek. Bugüne kadar birbirinden değerli hizmetleri gönül birliğiyle Kepez'imize kazandırdıysak, büyük eserler ortaya koymuşsak inşallah 1 Nisan'dan sonra da bu birliğimiz ve beraberliğimiz devam edecek."
    Kampanya dönemlerinde son derece temiz bir dil kullanmayı siyaset ilkesi olarak kabul ettiğini kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, “Bu seçim döneminde de bu temiz dille, üslupla yolumuza, yolculuğumuz sürecek. Bizim yolumuzun büyüklerinin dediği gibi testinin içinde ne varsa dışarıya sızan da odur. AK Partili ve MHP'li kardeşlerimizin kalplerinde milletimizin değerleri var. Bizi biz yapan değerlerin güzellikleri var. Bizim testimiz dışına o güzellikleri sızdırıyor" diye konuştu.
    Hakan Tütüncü, gelecek hedeflerinde insana dokunan belediyecilik anlayışı olduğunu vurgulayarak, "Ben ve Kepez takımımız bugüne kadar hep yüksek ufukla, büyük hayaller kurduk. O hayalleri gerçekleştirmek için de geceyi gündüzümüze katarak çalıştık, çalışıyoruz. Seçim beyannamemizdeki 123 projenin neredeyse yarısı kadınlarımızı ilgilendiriyor. Kadın mutlu olmasa bilesiniz ki, o toplum asla mutlu olamaz. Projelerimizin yarısı kadın ve aileye ilişkin kalan yüzde 50'lik dilim de eğitime, gençliğe ve spora ayrılmış olan projelerdir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow