hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü: Yerel yönetim yerinde yapılır

    Tütüncü: Yerel yönetim yerinde yapılır
    expand

    Tütüncü: Yerel yönetim yerinde yapılır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - BELEDİYE bürokratlarıyla Antalya Esnaflar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ni ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, esnafın istek ve taleplerini yerinde dinledi. Tütüncü, “İmardan alt ve üstyapıya kadar tüm taleplerine yerinde cevap verdik. Yerel yönetim yerinde yapılır" dedi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gaziler Mahallesi'nde 550 dönüm alan üzerine kurulan Antalya Esnaflar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Avni Gümüş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir araya gelen Başkan Tütüncü'ye belediye bürokratları eşlik etti. İstek ve taleplere anında cevap verebilmek için belediyenin tüm bürokratlarını yanında götüren Tütüncü, esnafı tek tek dinledi. Sanayi sitesi esnafının 20'lik ve 30'luk bağlantı yolu isteğini planlar üzerinde inceleyen Tütüncü, konuyla ilgili gereken çalışmaların yapılması için bürokratlarına talimat verdi. Başkan Tütüncü, esnafın “Başkanım bir de park istiyoruz" talebine, “Sorun yok yaparız. En güzel şekilde" karşılığını verdi.

    Kooperatif esnafının istek ve taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, “Bugün önemli bir buluşmayı, önemli bir çalışmayı gerçekleştirdik. Burası Kepez'in Aksu sınırında, Antalya Küçük Esnaflar Sanayi Sitesi. Bizim dönemimizde toplu iş yerleri mantığı ile yapılan önemli projelerden birisi. Biz toplu iş yerlerini, sanayi sitelerini esnaflarımızın bir araya geleceği, sanayi çarşılarını hep destekledik, teşvik ettik, ediyoruz. Bu bizim için önemli, şehir için çok önemli" diye konuştu.

    BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

    “Biz her zaman şuna inanıyoruz. Yerel yönetim her zaman yerinde yapılır" diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Bugün buradaki istek ve talepleri, verdiğimiz talimatlar doğrultusunda bürokrat arkadaşlarımız üzerinden takip edeceğiz. Birlikte takip ettiğimiz zaman, birlikte başarılara da imza atmış oluyoruz. Ben tekrar Antalya Esnaflar Küçük Sanayi Sitesinin en kısa zamanda tamamlanmasını, zaten bir kısmı tamamlandı. Projenin bir bütün olarak tamamlanmasını ve buranın Antalya'daki Sanayi esnafımıza ve şehrimize önemli bir değer olmasını diliyorum, temenni ediyorum. Ve her zaman da onların yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow