hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü'den çocuklara 23 Nisan sürprizi

    Tütüncüden çocuklara 23 Nisan sürprizi
    expand

    Tütüncü'den çocuklara 23 Nisan sürprizi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 'gezici eğlence' düzenliyor. Başkan Tütüncü, “Çocuklarımıza hoş bir sürpriz hazırladık. 23 Nisan'da biz caddelerde olacağız, çocuklarımız balkonlarda" açıklamasını yaptı.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi için çalışırken, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da unutmadı. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu, gezici eğlence ile Kepezli çocuklara yaşatacak.

    ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI BALKONLARDA KUTLAYACAK

    Başkan Tütüncü, sosyal medya hesaplarından, 23 Nisan Perşembe günü kutlanacak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocuklara hoş bir sürpriz hazırladıklarını duyurdu. Tütüncü, paylaşımında, “Sevgili çocuklarım; biliyorum, evdesiniz ve çok sıkıldınız. Bu günler de geçecek. Yine doyasıya sarılacağız birbirimize ama şimdilik balkonlardan uzanacağız size. Hoş bir sürpriz hazırladık hepinize. 23 Nisan'da biz caddelerde olacağız, siz de balkonlarda" ifadelerini kullandı.

    Tütüncü, bu paylaşımıyla koronavirüs salgınının Kepezli çocukların 23 Nisan coşkusuna engel olamayacağının altını çizmiş oldu. Belediyenin hazırladığı gezici eğlence tırı ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılı Kepez'de coşkuyla kutlanacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow